Tlf: 98 13 48 70

Om klinikken

Klinikken nu

Afslappet atmosfære

Hos Tandlægecentret 9000 er vi I besiddelse af den nyeste viden indenfor tandlægefaget ligesom vi bruger den nyeste teknologi til dine tænder.

Vores team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinisk tandtekniker og klinikassistenter udfører alle former for tandbehandling.

Vi er til for dig!

Hos os er kunden altid i centrum. Vi er ærlige, uhøjtidelige og holder, hvad vi lover. Vi overholder typisk aftalte behandlingstider, men der kan opstå akutte tandproblemer, som kræver vores hjælp her og nu. Som kunde hosTandlægecentret 9000, vil du altid blive tilbudt en nødbehandlingstid samme dag, der opstår en akut behandlingssituation.
Vi gør alt for at give dig en god oplevelse i en nærværende og afslappet atmosfære.

Ajour med nyeste viden

Dansk arbejde

Der kommer hele tiden ny viden, ny teknologi og nye behandlingsmetoder til. Vores team deltager løbende i videreuddannelse såvel nationalt som internationalt, så vi altid er ajour med den nyeste viden.

Ved større, komplekse behandlinger udarbejder vi behandlingsplaner sammen med vores team af specialister. Det sikrer dig den rigtige og bedste behandling!

 

Høj faglig kvalitet er topprioritet for Tandlægecentret 9000. Der er mange behandlingstilbud på markedet for tandbehandling, men hos os kan du være sikker på, at det er dansk arbejde hele vejen igennem. Alle former for protetiske arbejder i form af kroner, broer og implantatløsninger foretages udelukkende af tandlæger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og samarbejder derfor udelukkende med danske dental laboratorier.

 

Vi er lydhøre

Vi lægger stor vægt på muligheden for at indarbejde dine individuelle behov og ønsker I behandlings-planen. Tandbehandling er ikke sort-hvide løsninger. Vi vil altid præsentere vores kunder for flere behandlingsmuligheder. Du kan i det hele taget forvente at få en grundig gennemgang af dine tænder og en god, faglig rådgivning, hvor vi informerer dig om dine forskellige muligheder. I den sidste ende er valget dit!

Kontakt

Åbningstider

Nyheder

Parkering