Tlf: 98 13 48 70

Historie

Tandlægeklinik siden 1911

Der har været tandlægeklinik på Boulevarden 5, Aalborg, i mere end 100 år.
Den første klinik etableredes I 1911 af tandlæge Jes Magnus Rasmussen, som praktiserede indtil1941, da klinikken blev overdraget til og moderniseret af tandlæge N.O. Færch Jensen.
I 1982 overtog tandlægerne Henny Byskov og Peter Staunsbæk klinikken. Deres drøm og mål var at skabe en moderne tandlægeklinik i konstant udvikling.

Klinikken var et museum
Klinikken var på overtagelsestidspunktet et  “museum”, men arbejdsomhed, mod og interesse

 både for tandlægefaget men også for mennesker, gav parret medvind, og patientunderlaget voksede hurtigt. Denne vækst gav grundlag for løbende modernisering, videre faglig udvikling og uddannelse, samt ansættelse af mere personale bl.a en tandplejer.

Klinikken blev udvidet
Et stort skridt blev taget i 1989, da klinikken blev udvidet og totalt moderniseret. En del ny teknologi blev anskaffet bl.a den computerstyrede fræser, Cerec, til fremstilling af porcelænsindlæg – den første af sin art i Danmark!


Billede af klinikken fra 1982

Tandlægecentret blev til
I 1992 skiftede klinikken navn til Tandlægecentret. Ideen var at skabe et center for odontologiske specialer, og som de første i Nordjylland knyttede Tandlægecentret en specialist i tand-mund og kæbekirurgi, en ortodontist og en parodontose specialist til sig. Implantatbehandlinger, tandregulering og parodontosebehandling blev hermed tilføjet den brede vifte af behandlinger, der kunne tilbydes.

Foregangsmand og kursusgiver
Tandlæge Peter Staunsbæk var en foregangsmand indenfor anvendelsen af plastmaterialer i tandbehandlingen og var igennem mange år, indtil sin død I 2002, en dygtig og afholdt kursusgiver til gavn for mange danske tandlæger.

Tandlægecentret Boulevarden 5 var blevet en dynamisk klinik i stor udvikling, og i 1998 blev tandlæge Michael Decker, efter fire års ansættelse, optaget som kompagnon. Samme år blev klinikken udbygget til den størrelse den har idag.

Altid focus på høj faglighed
Tandlægecentret har altid haft focus på et højt fagligt niveau, understøttet af kontinuerlig videreuddannelse og investering i de nyeste teknologier.
 Et målrettet og stabilt personale har sikret klinikkens fortsatte udvikling.

Ejerkredsen udvidet
I 2010 blev tandlæge Lisbeth Lynderup og tandlæge Mette Løth Munkholm optaget I ejerkredsen.

IMG_2938

Billede af klinikken fra 2012

Det har været Tandlægecentrets mål siden 1982:
At kunne tilbyde kunderne en klinik i konstant udvikling med viden til tænderne!

Kontakt

Åbningstider

Nyheder

Parkering