Tlf: 98 13 48 70

Patienter udtaler

“Tak for sidst!”

Børge Hastrup skrev til os på mail:

“Kære Dorte og Wicki.
Tak for endnu en dejlig og tryg oplevelse hos jer i fredags.
Tusind tak for jeres fleksibilitet med hensyn til at få skaffet mig en hurtig tid, så min bro nu er sat permanent fast i resten af mit liv.
Da jeg kunne forstå på Lisbeth, at I måske kunne bruge mine tidligere glade budskaber om mine oplevelser på klinikken til noget vedr. facebook, vil jeg da gerne sende endnu et bidrag til fri afbenyttelse:
“I slutningen af 90’erne havde mine tænder det så dårligt af parodontose, at min daværende tandlæge anbefalede mig at få alle tænder hevet ud, men jeg kom så i behandling på tandlægeklinikken på Boulevarden 5 og fik en behandling, som reddede mine tænder. Derfor har jeg ingen protese i dag.
Det er vidunderligt at blive behandlet af et så dygtigt team, som det der findes på Tandlægecentret 9000, som det hedder nu.
Der er ingen tvivl om, at et team af professionelle behandlere indenfor alle typer, kan udveksle erfaringer til gavn for samtlige patienter, og jeg er også vidende om, at klinikken ofrer tid og penge på videreuddannelse, så hele personalet er på forkant med de nyeste behandlingsformer.
Min hustru og jeg flyttede til Sjælland for godt et år siden, men vi beholder Tandlægecentret 9000 fremover, selv om vi skal rejse 735 km. for at komme på tandlægebesøg. Det har i høj grad at gøre med tillid.”
Det var bare det, som jeg havde lyst til at skrive denne gang.
Gi’ Lisbeth et knus fra mig.
Mange venlige hilsner – også fra Ulla”

“Tusind tak for en super god behandling!”

Sune Damsig Sørensen skrev til os på mail:

“Jeg fik her til aften bortopereret min ene visdomstand og vil i den forbindelse gerne sige tusind tak for en super god behandling!
Et professionelt og yderest kompetent team tog sig kærligt af mig, og det var i det hele taget en helt igennem god oplevelse – selv for én med en snert af tandlægeskræk
I´ll be back!”

Tandlægecentret 9000 siger tak for positiv tilbagemelding!

Kontakt

Åbningstider

Nyheder

Parkering